Biografie laten schrijven

Veel mensen koesteren de wens om een boek over hun eigen leven te hebben. Een document waarin zijn of haar levensgeschiedenis wordt vereeuwigd en waarin anekdotes, bijzondere verhalen en ervaringen uit de jeugd worden beschreven. Veel mensen beginnen aan hun eigen biografie maar maken het nooit af of zien er ├╝berhaupt tegenop eraan te beginnen. Voor deze mensen biedt Biografiebureau Bakker de mogelijkheid uw biografie te schrijven. Op deze manier bent u er zeker van dat uw biografie er komt binnen een afgesproken termijn. Erg leuk voor u, uw kinderen en kleinkinderen!

Hoe werkt het?
Op basis van ongeveer acht interviews van anderhalf uur schrijf ik uw biografie van de gewenste dikte. U bepaalt wat er wel en niet inkomt. Pas als u tevreden bent, gaat het document naar de drukker. Desgewenst kunnen foto's in het boek worden opgenomen en kan de kaft hard of zacht zijn.

De interviews vinden plaats op een locatie die u wenst. Dit kan bij u thuis zijn of op een andere rustige plek. De gesprekken worden met uw goedkeuring opgenomen. Zo kan later zo veel mogelijk belangrijke informatie in het boek worden opgenomen. Hoe lang het duurt voordat de biografie af is, is afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld duurt het tien maanden voor een biografie naar de drukker gaat.

 

Contact